Despre Noi

Kolumbus Express

Compania Kolumbus Express activează în domeniul transportului intern şi internațional de persoane și vă oferă servicii de închiriere microbuze, autobuze și autocare moderne, destinate transportului de persoane.  

Cu o experiență de peste 10 ani de activitate – seriozitatea, siguranța, confortul și ofertele unice personalizate pe care le deținem reprezintă elementele cheie ale evoluției companiei. Pe parcursul timpului, investiția  în parcul auto și preocuparea pentru identificarea soluțiilor potrivite nevoilor publicului au avut ca rezultat crearea unui bun renume a societătii în domeniul în care activăm.

Vă oferim soluția optimă pentru efectuarea deplasărilor pe curse interne şi internaționale  atât în organizarea beneficiarului, cât şi in organizarea agenției noastre de turism.

  • Rezervare online

  • Plata cash/transfer bancar

  • Inchiriere autocar

  • Receptie autocar

Dispunem de un parc auto variat de  microbuze, autobuze și autocare, utilate modern, de diferite tipuri și capacități, pentru a putea satisface solicitările primite. În funcție de nevoile dumneavoastră, identificăm varianta potrivită.

 

De asemenea, vă punem la dispoziție închirierea autovehiculelor noastre pentru curse ocazionale sau curse speciale regulate pentru angajați sau școlari. Totodată, asigurăm servicii de transfer la aeroport, transport pentru evenimente private, călătorii de tip business și teambuilding, circuite dar și excursii pentru grupuri și familii.

 

Așadar, încercăm să satisfacem toate cerințele pe care le primim. Mașinile se află în perfectă stare de funcționare și se închiriază cu șoferi profesioniști atestați și asigurare la zi. Noi vă asigurăm combustibilul (motorină / benzină), RCA, rovigneta, asigurarea călătorilor și a bagajelor, licența de transport.

Scopul nostru nu este numai de a satisface cerinţele călătorilor dar şi a depăşi aşteptările acestora, prin a le oferi posibilitatea rezervării on-line, prin punctualitatea şi profesionalismul angajaţilor noştrii şi nu în ultimul rând prin calitatea şi siguranţa deosebită a microbuzelor şi autocarelor noastre.

Vă dorim o călătorie plăcută cu

compania Kolumbus Express !